Hotel en vakantiewoningen in Zweden

– Welkom in Spiktorp!

In het mooie Bergslagen met de oneindige bossen, vol met wildleven en de vele meren, liggen de oude mijnwerkerswoningen van Spiktorp. De woningen bestaan uit een aantal schitterend betimmerde huizen, welke zo zijn gerenoveerd, dat zij hun oude landelijke stijl hebben behouden, maar wel zijn uitgerust met alle mogelijke moderne voorzieningen. Opvallend zijn de houten vloeren en betimmerende muren.

DSC_1187_houseforrent_allmant_spiktorp Folder om te printen (.pdf) >> (breedband aanbevolen)

Elk huis is voorzien van t.v. met schotelantenne (astra) en draadloos INTERNET aansluting.
Het hooggelegen complex is gebouwd in de 19e eeuw en heeft een buitengewoon mooi uitzicht op het Stora Hällsjön meer. Tussen het complex en het meer ligt een heuvel met een berkenbos en een golf trainingscomplex, welke beschikbaar is voor onze gasten. Spiktorp is gelegen tussen 2 golfbanen met overweldigende natuurschoon (afstand 30 km.).

Bij het meer, op maar 200 meter afstand van onze woningen Vindt u een strandhuisje en roeiboten/kano’s/(rubber)boten. We beschikken over 4 meren waar u kunt vissen op baars en snoek. Tegen vergoeding is ook forelvissen mogelijk, de betaling kunt u bij de meren zelf doen. De bossen zijn in de late zomer rijkelijk voorzien van bessen en paddestoelen.