1. Stallet

Wi-FiSauna, bar, grande woonkamer, zolder

1. Stallet (3+2 bedden 78 m2) € 555 – 740 per week, INTERNET aansluting.

De betimmerde woning heeft een grasdak en grote ramen aan de terraskant, van waar u een adembenemend uitzicht heeft. De schuur van de vroegere stal, heeft een complete inrichting en is momenteel de woonkamer (25 m²). De betimmerde wanden en de berkenhouten dakbalken zijn in originele staat. De vloeren zijn voorzien van brede grenen planken. De houtkachel met glazendeurtjes geeft Ritningde woning extra comfort en verwarmd het hele huis.

Vanuit de comfortabele meubels kunt u genieten u van de warmte van de kachel, heerlijk tv kijken en heeft u uitzicht op het meer.

In een ander gedeelte van het huis, de vroegere stal, vindt u de keuken, sauna, en de douche (met wasruimte). De open keuken heeft een eetgedeelte en een bar met zicht richting de woonkamer. Vanuit de keuken kunt u naar de zolder, daar bevindt zich de slaapkamer met een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed. Het originele houten interieur geeft een rustige atmosfeer. Twee extra bedden vindt u in de woonkamer. Het terras heeft een fantastisch uitzicht op het meer en is geschikt om heerlijk te relaxen en barbecues.