1. Stallet

Wi-FiBastu, bardisk, storstuga och sovloft

1. Stallet (3+2 bäddar 78m2) 5.328 – 7.104 SEK/vecka, INTERNET-anslutning.

Timrat hus med torvtak i två plan, med stor fönsteryta mot terrassen med den undersköna sjöutsikten. Stallets tidigare hölada har helt intakt interiör med full takhöjd och utgör nu storstuga (25m2). En braskamin med glaslucka ger storstugan extra trivsel och svarar dessutom för husets uppvärmning. En soffgrupp ger en bekvämlighet för att beskåda utsikten, brasan och TV:n. Timmerväggar samt takbjälkar täckta med störar och näver, allt i originalutförande. Golvet utgörs av breda furuplankor.

I husets andra del, tidigare stall, finns köksdelen samt bastu och dusch-rummet med tvättställ och WC. Det öppna köket har matplats och en bardisk mot stor-stugan. En trappa leder från köket upp till sovloftet, som har en dubbelsäng och en enkelsäng. Två extra sängar finns i storstugan. Den genuina träinteriören ger en lugn och rofylld atmosfär.

Gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Tillgång till studsmatta och diverse spel. Om sommaren finns det gott om bär i skogen och senare kan man plocka svamp.

Utrustning: Elspis, k+v vatten, kyl-frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost, CD-radio, sat-TV och INTERNET-anslutning.