3. Visthuset

Wi-FiAltan mot sjön och i två plan

3. Visthuset (4+2 bäddar 72 m2) 5.976 – 7.968 kr/vecka. INTERNET-anslutning.

Timrat hus med torvtak i två plan med stor fönsteryta mot sjön. På bottenvåningen finns kök och ett rum med matplats med separat dörr mot gården. Rummet på bottenvåningen har stora fönster med utsikt mot Stora Hällsjön. Här finns en dubbelsäng och en soffgrupp framför TV:n. Detta rum har dörr till altanen som har fantastisk sjöutsikt, möbler och grill. Duschrum finns med tvättställ och WC. En trappa leder upp till två sovloft som har två sängar vardera. Ett sovloft har en extra TV och ett fönster med sjöutsikt. Köket har träinredning med huggen panel och timmerväggar, golv med breda furuplankor. Bottenvåningen har synliga takbjälkar, golv och tak av grova furuplankor. Den genuina träinteriören ger en lugn och rofylld atmosfär.

Gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Tillgång till studsmatta och diverse spel. Om sommaren finns det gott om bär i skogen och senare kan man plocka svamp.

Utrustning: elvärme, elspis, k+v vatten, diskmaskin, kyl-frys, mikrougn, kaffe-bryggare, brödrost, CD-radio, sat-TV och INTERNETanslutning.